Α. Αποστολή με COURIER σε όλη την Ελλάδα

Για αποστολή εντός του νομού Αττικής το κόστος παραγγελίας μέχρι 2 κιλά είναι 2€ και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Για αποστολή εκτός του νομού Αττικής το κόστος παραγγελίας μέχρι 2 κιλά είναι 2€ και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,90€.

Β. Αποστολή με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (εντός Αττικής)
Για προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους, η αποστολή εντός Αττικής θα γίνεται με μεταφορική εταιρία με κόστος 5€ εντός 5 εργάσιμων ημερών, κατόπιν συνενόησης.

Γ. Αποστολή με ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ (εκτός Αττικής)
Για αποστολές προϊόντων μεγάλου όγκου και βάρους εκτός Αττικής που δεν μπορούν να αποσταλούν με courier, θα αποστέλλονται από το κατάστημά μας σε πρακτορείο της επιλογής σας με χρέωση 5€ με την προϋπόθεση το πρακτορείο να βρίσκεται εντός Αττικής, το επιπλέον κόστος μεταφοράς του πρακτορείου επιβαρύνει τον πελάτη. Η διαδικασία ολοκληρώνεται κατόπιν συνεννόησης.

Προσοχή: Ο τρόπος χρέωσης και αποστολής των προϊόντων διαφέρει ανάλογα με το είδος. Σε αρκετά προϊόντα όπως φυτά, δέντρα ή γλάστρες θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα μας για να αποφασίσετε ποιος τρόπος αποστολής είναι συμφέρον σε κάθε περίπτωση.

 

Χρόνοι παράδοσης

Για παράδοση εντός Αττικής 1-3 εργάσιμες ημέρες (courier).
Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά 1-5 εργάσιμες ημέρες (courier).
Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 2-7 εργάσιμες ημέρες (courier).
Για παράδοση εντός Αττικής με μεταφορική εταιρία 2-5 εργάσιμες ημέρες.
Για παράδοσης εκτός Αττικής με πρακτορείο το κατάστημα μας δεσμεύεται να μεταφέρει τα προϊόντα στο πρακτορείο εντός 2 εργάσιμων ημερών.

 

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.